Božično-novoletni koncert z ansamblom Slovenski zvoki

Vabimo vas na Božično-novoletni koncert, z ansamblom Slovenski zvoki, ki bo v nedeljo, 10. decembra 2023 ob 16. uri v Kulturnem domu na Kokrici pri Kranju.

Slovenski zvoki so narodno zabavni ansambel iz Rogaške Slatine. Ansambel sestavljajo člani iz vseh koncev Slovenije. Igrajo narodno in zabavno glasbo domačih in tujih izvajalcev, kakor tudi svoje lastne skladbe. Na glasbeni sceni so že več kot dvajset let. Nastopajo doma in tudi v tujini. S svojimi skladbami so bili zmagovalci na različnih radijskih postajah. Z veseljem sodelujejo na raznih dobrodelnih koncertih. Bili so 6x na turneji po Ameriki. Leta 2018 so bili v Avstriji izbrani za najboljši ansambel v Evropi. Tudi doma so dobili številna priznanja in nagrade.

Ansambel sestavljajo:
Bojan Lugarič
Zlatko Žikovšek
Tadeja Avbreht
Jože Drugovič
Žan Potočnik
Mirko Kosar

Število vstopnic je omejeno.
Vstopnina 15€
Vljudno vabljeni!

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Preberi več