Prostori Turističnega društva Kokrica

Kako se je vse skupaj začelo

Prostor se nahaja v domu krajanov Kokrica v mansardnem delu, z lastnim vhodom in čudovitim pogledom na Storžič in njegovo soseščino. Prostori se raztezajo na stotih kvadratnih metrih. Prostor je zaokrožena celota z dvorano, čajno kuhinjo, pisarno in sanitarijami. Dvorana je osrednji prostor, ki lahko sprejme 50 ljudi, z veliko dnevne svetlobe.

Dvorana je primerno ogrevana, saj je izdelana s sodobnimi materiali in odlično izolirana. Slovesna otvoritev novih prostorov je bila 26. 12. 2005. V dvorani smo že imeli več prireditev, ter se prepričali o toplini, prijetnosti in široki uporabnosti prostora, ki je zelo primeren za izvedbo predavanj, seminarjev, raznih predstavitev, srečanj, delavnic, itd.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Preberi več